Skip to Store Area:

Komkids

Badlotion

drs Leenarts

Uitermate geschikt voor de eczeemhuid
Allergeen- Zeep- en Parfumvrij
Allergiekeurmerk van het Huidfonds
Gewicht: 1.1
Kleur: nvt
Levertijd: Op voorraad
Materiaal: nvt
Merk: drs Leenarts

Van € 14,95, nu voor € 12,70!

“Dermatoloog Leenarts ontwikkelde speciaal voor de overgevoelige huid bij bv eczeem dit allergeenvrije product.” Een geurend schuimend warm bad voor je baby of jezelf ziet er erg gezellig uit, maar is niet zo goed voor de gevoelige, droge huid. Dagelijks in bad gaan wordt zowieso niet geadviseerd, om de dag is meer dan voldoende. Door watercontact droogt de huid namelijk uit. Dit klinkt tegenstrijdig, maar na bad of douche verdampt het water en trekt zo vocht mee uit de huid. Het gebruik van zeep maakt het nog erger omdat je eigen beschermende vette laag wordt aangetast. Bij een droge huid adviseer ik zeephoudende producten te vermijden en de huid regelmatig te voorzien van een huidolie of vette zalf.

Er zijn weinig zeepvrije badproducten verkrijgbaar die geschikt zijn voor een droge, gevoelige huid. Bovendien bevatten deze producten vaak onnodige ingrediënten zoals geurstoffen of conserveermiddelen, waarvoor je een allergie kan ontwikkelen.

drs Leenarts heeft een badlotion ontwikkeld die in 100% zeepvrij en parfumvrij vrij is en grotendeels bestaat uit olie. De olie vermengt met het badwater en zorgt ervoor dat er een dun laagje op de huid achterblijft zodat de huid direct wordt verzorgd. Dit product is meer dan alleen een badolie en erkend door het Huidfonds vanwege de kwaliteit.

TIP: Je kan de badlotion natuurlijk ook onder de douche gebruiken.

Inhoud
200 ml

Ingredienten
glycine soja oil, olea europeae fruit oil, isopropyl palmitate, trilaureth-4 phosphate, aqua

Gebruiksaanwijzing
Vul een bad met lauwwarm water en voeg een scheutje badlotion toe. Na het badderen de huid droogdeppen en behandelen met Dokter Leenarts Droge Huidzalf.