Skip to Store Area:

Komkids

Betalen en verzenden

In de webwinkel van KomKids kun je eenvoudig en veilig betalen via iDEAL.

Levering

      • We streven er altijd naar om je bestelling uiterlijk binnen 3 à 4 werkdagen te leveren.
      • KomKids levert alleen binnen Nederland
      • Binnen Nederland wordt de bestelling aangeboden door PostNL. Er wordt 2 keer aangeboden, daarna gaat het pakket naar de dichtstbijzijnde PostNL vestiging waar je het pakket zelf op kunt halen.


Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van formaat van de producten. KomKids werkt met brievenbuspost en pakketpost. Vermelde tarieven zijn inclusief btw.

Brievenbus
Als basis geldt dat KomKids een bestelling als brievenbuspost verstuurd als het door de brievenbus past. KomKids hanteert de standaard brievenbus afmeting van PostNL: maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm. De verzendkosten voor brievenbuspost bedragen € 3,95.

Pakket
Artikelen die niet door de brievenbus passen en bestellingen die zwaarder zijn dan 1.000 gram worden per pakketpost bezorgd. De verzendkosten voor een pakket bestelling (tot 30 kg) naar een Nederlands adres bedragen € 6,95.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in de KomKids Informatiewinkel te Schiedam. Om organisatorische redenen vragen we je om je bestelling via de site te plaatsen, kies voor optie afhalen in de checkout-procedure, en te betalen. Betalen kan alleen online. Uiteraard worden er geen verzendkosten aangerekend. Pas zodra de KomKids Webwinkel de betaling heeft ontvangen, wordt u bestelling klaargemaakt en ontvangt u per e-mail een bevestiging. Opgelet: betalen bij afhalen is helaas niet mogelijk.

U  kan uw bestelling pas afhalen nadat je een bevestiging per e-mail hebt ontvangen van de KomKids Webwinkel. Afhaalmomenten zijn op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur op de KomKids Informatiewinkel, Gerrit Verboonstraat 15, 3111  AA in Schiedam. Op vrijdag kan je langskomen tussen 9.00 en 15.00 uur. (Opgelet: op feestdagen kan er niet afgehaald worden.)