Skip to Store Area:

Komkids

Droge Huidzalf

drs Leenarts

Voor de dagelijkse verzorging van eczeem
en de droge huid
Voorkomt schilfering en jeuk, herstelt de huidbarrière
Allergiekeurmerk Huidfonds
Gewicht: 1.1
Kleur: nvt
Levertijd: Op voorraad
Materiaal: nvt
Merk: drs Leenarts

Van € 10,95, nu voor € 9,30!

Een droge huid is erg vervelend. De huid voelt aan als schuurpapier, schilfert en kan behoorlijk jeuken. Dit huidtype vraagt om extra aandacht.

Bij klachten van een droge huid volstaan eenvoudige bodylotions meestal niet. Dit omdat ze niet vet genoeg zijn en veel water bevatten. In tegenstelling tot wat veel mensen denken wordt water niet opgenomen door de huid. Door verdamping trekt water vocht mee uit de huid. Hier wordt de huid alleen maar droger van.

drs Leenarts heeft speciaal voor de droge huid een zalf ontwikkeld op vaseline basis. Werelwijd zijn dermatologen dol op het ingrediënt vaseline. Het wordt veelvuldig gebruikt bij de behandeling van diverse huidaandoeningen. Vaseline zorgt voor een isolatielaagje. Hierdoor verliest de huid minder vocht door verdamping en wordt de huidbarrière hersteld.

Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat de huid niet kan “ademen”. Wat veel mensen niet weten is dat de huid helemaal niet ademt. Zuurstof wordt aangeleverd door het bloed en niet van buitenaf.

Naast vaseline bevat dit product Isopropyl Myristaat. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat de zalf sneller intrekt en beter uitsmeert. Omdat de zalf erg vet is, is het fijner deze ‘s avonds te gebruiken.

Inhoud
100 ml

Ingrediënten
Petrolatum, Isopropyl myristaat

Gebruiksaanwijzing
Smeer droge, schilferende huid zo vaak als nodig in, totdat de huid weer zacht aanvoelt. Zeker na douchen of bad is het belangrijk de droge huid in te smeren met een vette zalf.