Skip to Store Area:

Komkids

Slaapkets voor kleuters

Slaapklets! voor kleuters is een behulpzaam boek om de dag rustig en gezellig af te sluiten.
Gewicht: 0.5
Kleur: Diverse
Levertijd: Op voorraad
Materiaal: Papier
Merk: Gezinnig

Speciaal voor kleintjes die nog niet kunnen lezen hebben we een variant gemaakt op het succesvolle dagboek voor het slapengaan: Slaapklets! voor kleuters.
Slaapklets! voor kleuters is een behulpzaam boek om de dag rustig en gezellig af te sluiten. Met behulp van plaatjes en vragen kunnen ouder en kind samen de dag doornemen. Wat is er allemaal gebeurd en hoe voelde dat? Het biedt ouders de kans in de belevingswereld van hun kleuter te duiken en voor kinderen is het fijn een moment de volle aandacht van mama of papa te ontvangen.

Iedere linkerpagina bevat dezelfde plaatjes: kies een of meer situaties en laat je kind vertellen. ‘Heb je vandaag gedanst? Buiten gespeeld of een werkje gedaan? Werd je daar blij van, of misschien verdrietig of boos?’ De rechterpagina is steeds anders: een kort spelletje, een of twee kletsvragen en een rustige afsluiter, zoals minimassages. Met Slaapklets! voor kleuters kun je samen kletsen over de dag, even gek doen, ontspannen en je kind lekker instoppen. Ofwel: Quality time voor het slapengaan.

De verrassende inhoud is geschreven door educatief schrijfster Michal Janssen. De heldere en vrolijke illustraties zijn getekend door visual storyteller Sabine Wisman. Slaapklets! voor kleuters is bedoeld voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

Van de achterflap:
‘Een erg leuk boek met fijne spelletjes en kletsonderwerpen. Ik krijg er meteen zin in. De ‘vertel over jouw dag’-pagina’s zijn een mooie manier om de dag rustig en gezellig af te sluiten. Echt een aanrader!’- Sara van Gorp, hoofdredacteur Kek Mama

Hardcover, full color, 112 pagina’s (15 x 21 cm).

Dit boek kan door de brievenbus, de verzendkosten zijn daarom maar € 4,25.