Skip to Store Area:

Komkids

Vakantieklets - deel 1

Vakantieklets! is een boekje met 48 kletskaarten met rijk geïllustreerde opdrachten voor onderweg.
Gewicht: 0.5
Kleur: Diverse
Levertijd: Op voorraad
Materiaal: Papier
Merk: Gezinnig

Dit is zó leuk, moet je echt even lezen. Het gaat je een hoop pret opleveren deze zomer!

Vakantieklets! is een boekje met 48 kletskaarten met rijk geïllustreerde opdrachten voor onderweg en op de vakantiebestemming. Om te spelen, te lachen én te kletsen. Elke kaart is een klein cadeautje. Zo heb je altijd een kwartiertje pret bij de hand, bijvoorbeeld in de file of als je moet wachten in een restaurant of een lange rij.

Kun jij een kilometer lang (glim)lachen, stilzitten, aardige dingen zeggen? Speel luister-bingo en kruis aan wat je hoort. Stel je voor... dat je een dag onzichtbaar was. Wat zou je doen? Een uitjes kalender, doe eens gek en nog veel meer leuke opdrachtkaarten.

Voor kinderen vanaf 6 jaar. Om alleen te doen of samen met een vriendje, broer, zus of ouder. Er zijn ook 12 kaarten speciaal voor de ouders. Om met je partner of een vriend/vriendin lol te maken en bij te kletsen.

Vakantieklets! is gemaakt door Gezinnig en Michal Janssen, de bedenkster van het succesvolle Kletsboek! Naast de functie van plezier stimuleren de kaarten - klein en groot - om met elkaar te praten.