Skip to Store Area:

Komkids

Waterpokken lotion

drs Leenarts

Ontwikkeld obv medisch inhoudelijke kennis
Jeukstillend, verkoelend én droogt de blaasjes in
Allergiekeurmerk Huidfonds
Gewicht: 0.080
Kleur: nvt
Levertijd: Op voorraad
Materiaal: nvt
Merk: drs Leenarts

Van € 16,95, nu voor € 14,40!

“Hét recept van dermatoloog Leenarts: jeukstillend, verkoelend en droogt de blaasjes sneller in!” Wanneer je kindje waterpokken heeft, ontstaan er in snel tempo blaasjes over het hele lichaam. Het ene kind heeft slechts een paar blaasjes, een ander wel tien- tot honderdtallen. Maar jeuk hebben ze eigenlijk allemaal. Daar wil je als moeder natuurlijk wat aan doen!

De waterpokkenlotion van drs Leenarts zorgt ervoor dat de blaasjes sneller indrogen en vermindert de jeuk. Wanneer de blaasjes zijn ingedroogd is je kindje niet meer besmettelijk. De lotion bevat zinkoxide en talk als werkzame stoffen. De combinatie van de verschillende ingrediënten zorgt voor een indrogend, jeukstillend, verkoelend en beschermend effect op de huid.

TIP: Voor een extra koelend effect: bewaar de waterpokkenlotion in de koelkast!

Inhoud
50 ml

Ingredienten:

Zinkoxide, Talc, Propylene glycol, Caprylyl glycol, Xantham gum, Aqua

Gebruiksaanwijzing
Breng zeker twee keer per dag (mag ook vaker) de lotion met een sponsje aan totdat de blaasjes allemaal zijn ingedroogd.
Je hoeft niet al te nauwkeurig blaasje voor blaasje aan te stippen. Wanneer het blaasjes vocht op gezonde huid terecht komt is dat niet erg, en ontstaat er geen nieuw blaasje. De lotion is geschikt voor alle leeftijden!